Hodnocení obchodu

4,8 1109 hodnocení
5
964x
4
86x
3
37x
2
9x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.7.2021
Vše v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme! Každá Vaše recenze je pro nás důležitá a nesmírně si Vážíme toho, že jste věnoval svůj čas vyplnění hodnocení. Jsme hrdí, že vše proběhlo přesně tak jak má být - rychle, přesně a pořádku - a už teď se těšíme se na další spolupráci. S pozdravem. www.onpira.cz
Avatar autora | 20.7.2021
Rychlý nakup z domova,rychle dodani,spokojenost 100 procent
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme! Každá Vaše recenze je pro nás důležitá a nesmírně si Vážíme toho, že jste věnoval svůj čas vyplnění hodnocení. Jsme hrdí, že vše proběhlo přesně tak jak má být - rychle, přesně a pořádku - a už teď se těšíme se na další spolupráci. S pozdravem. www.onpira.cz
Avatar autora | 20.7.2021
+ Rychlost vyřízení objednávky, kvalita zboží

Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme za Vás názor, který je zrcadlem jak pro nás tak i pro potencionální zákazníky. Spokojenost našeho zákazníka je na prvním místě a věříme že se k nám budete dále rádi vracet. S pozdravem www.onpira.cz
Avatar autora | 20.7.2021
nakupoval jsem zde poprvé a vše super
Avatar autora | 20.7.2021
rychlé vyřízení
Avatar autora | 19.7.2021
+ vstřícné jednání

Avatar autora | 19.7.2021
+ rychlé jednání

Avatar autora | 17.7.2021
+ Rychlost.

Avatar autora | 16.7.2021
Vše v naprostém pořádku, rychlé jednání
Avatar autora | 16.7.2021
Rychle vyřízení
Avatar autora | 16.7.2021
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 15.7.2021
Dobré ceny, výhodné poštovné, prima komunikace.
Avatar autora | 15.7.2021
Rychlé dodání, vynikající cena
Avatar autora | 14.7.2021
+ vše OK.
- Nic

Avatar autora | 13.7.2021
Vše bez problému
Avatar autora | 12.7.2021
rychle a velice slusne jednani
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme! Každá Vaše recenze je pro nás důležitá a nesmírně si Vážíme toho, že jste věnoval svůj čas vyplnění hodnocení. Jsme hrdí, že vše proběhlo přesně tak jak má být - rychle, přesně a pořádku - a už teď se těšíme se na další spolupráci. S pozdravem. www.onpira.cz
Avatar autora | 10.7.2021
vse na 1. doporucuji
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme za Vás názor, který je zrcadlem jak pro nás tak i pro potencionální zákazníky. Spokojenost našeho zákazníka je na prvním místě a věříme že se k nám budete dále rádi vracet. S pozdravem www.onpira.cz
Avatar autora | 9.7.2021
- Neseriozní doprava

Dobrý den. Bohužel jsem zboží nedostal, byť je již na cestě . Termín dodání nebyl dodržen a po mojí urgenci na stránkách dopravce, že to bezpodmínečně dneska potřebuji dodat jsem jim nestál za jakoukoliv reakci!!! DPD nedoporučuji!!!!!!!! Těchto zkušenosti s touto společností máme jíž vícero. Jaromír
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Dobrý den, zkušenosti s dopravcem nás velmi mrzí, bohužel se nejedná o hodnocení obchodu ale dopravce (jedince). Celou věc jsme zaurgovali na příslušném depu a přestože nám bylo řečeno, že jste si změnil termín doručení, požádali je aby Vám zboží bylo ještě dnes obratem dodáno. Věříme, že již vše dnes bude v naprostém pořádku. S pozdravem www.onpira.cz
Avatar autora | 9.7.2021
+ Rychlé jednani

Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Děkujeme! Každá Vaše recenze je pro nás důležitá a nesmírně si Vážíme toho, že jste věnoval svůj čas vyplnění hodnocení. Jsme hrdí, že vše proběhlo přesně tak jak má být - rychle, přesně a pořádku - a už teď se těšíme se na další spolupráci. S pozdravem. www.onpira.cz
Avatar autora | 8.7.2021
S eshopem jako takovým jsem byl spokojený. Bohužel, zakoupené zboží, Onpira Nerezová kuchyňská police 40-80 cm, broušená nerez, bych rozhodně ke koupi nedoporučil. Zboží bylo špatně slícované, spoje nedokonale zabroušeny, hrany trubek "vykousané", nerez špatně vybroušená. Nicméně eshop uznal reklamaci a vrátil peníze vč. nákladů spojených s dopravou k reklamaci. Jedná se o solidní obchod.
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Dobrý den, zboží před expedicí prochází namátkovou kontrolou, bohužel se vše nepovede odchytit. Výměnu provádíme obratem a to i včetně zajištění náhradní dopravy. Jsme rádi že i tak jste s naším přístupem spokojen a věříme, že se k nám rádi zase vrátíte. S pozdravem www.onpira.cz