Hodnocení obchodu

4,7 511 hodnocení
5
418x
4
52x
3
25x
2
7x
1
9x
Nevyplňujte toto pole:
FM Avatar autora | 10.12.2018
Bol som milo prekvapený že český predajca ONPIRA je rýchlejší ako slovenský int.predajca (česť výnimkám)a bez akých problémov mi bol tovar doručený do 3 dní od objednávky. Vrelo odporúčam každému.
Avatar autora | 19.11.2018
+ Obchod v pohodě - bez problému

Vázla doprava
Avatar autora | 17.11.2018
+ vše proběhlo bez problému-dodací lhůta byla dodržená
- Nevýha - není

Avatar autora | 15.11.2018
+ Dostal jsem zbozi.

Nedodrzeli termin doruceni, ktere uvadeli na webu. Bylo pro nas dulezite vse zaridit vcas. Na 2 dotazy, kde je zasilka NEZASLALI NIC. Zadna podpora, omlouva nebo kompenzace. Baleni nebylo spolehlive, nektere dily prisli jiz s zarezy.
Avatar autora 13.12.2018
Dobrý den, předně bych rád poznamenal, že zboží bylo doručeno 2. pracovní den po objednání a převzato bez výhrad. Co přesně se stalo nevíme, ale z dat co máme můžeme doložit, že: - Ve čtvrtek pan V.G. objednal. - V pátek jsme zboží expedovali, což znamená, zabalení, předání přepravci + NOTIFIKAČNÍ EMAIL + SMS. - Ve stejný den (v pátek) pan V.G. zaslal dotaz "kde je zasilka? Potrebujeme zbozi zitra na akce.", na který jsme obratem reagovali novou notifikací obsahující sledovací číslo balíčku a informaci o tom, že objednávka už je na cestě. - Další dotaz nikdy nedorazil a tak bylo zboží bez problémů doručeno 2. pracovní den po objednání. (ve čtvrtek objednal, v pondělí měl doma) ¯\_(ツ)_/¯ Omluva a kompenzace nemohla nastat. Zboží bylo doručeno včas, převzato bez výhrad a kromě této anonymní recenze neexistuje žádný vytýkací mail, telefonická stížnost ani formální dopis s reklamací. Naopak sledování zásilky říká, že vše proběhlo v naprostém pořádku: https://www.ppl.cz/main2.aspx?cls=Package&idSearch=40310143765
Avatar autora | 29.10.2018
+ Nákup v pohodlí domova
- nevím o žádné nevýhodě

Avatar autora | 22.10.2018
Super jednání po telefonu i emailu
Avatar autora | 7.10.2018
Dobry obchod.Vsem doporucuji.
Avatar autora | 7.10.2018
+ Objednávka na Slovensko prebehla bezproblémov. Ústretové jednanie, rýchle doručenie zásielky bez poškodenia. Spokojnosť. Odporúčam :)

Avatar autora | 4.10.2018
Zboží bylo dodáno velice rychle což je příjemné.
Avatar autora | 4.10.2018
cena
Avatar autora | 2.10.2018
+ mírné ceny proti obchodům

Avatar autora | 18.9.2018
+ rychlé dodání

Avatar autora | 24.8.2018
+ Přehledné stránky
+ Možnost platit kartou
+ Reklamaci uznali, peníze vrátili.
- Obdržel jsem potlučený hrnec. Jedna promáčklina 10mm druha ve hraně dna 5mm. Poškození nemohlo být z dopravy. Obal nepoškozen. Dle hodnocení na Heuréce jsem rozhodně nebyl prvním.
- Představa, že potlučený hrnec balím a posílám zpět mne donutila přijmout nabízenou slevu 20%.
- Nějak zapomněli uvézt, že nabízená sleva 20% není z ceny poškozeného zboží s DPH ale pouze z ceny zboží bez DPH.

Trochu nechápu proč jasně neuvedou, že zboží je poškozeno. Zákazník se může svobodně rozhodnou. Kyž mu přijde hrnec domů je postaven před hotovou věc. Má tomu dávat další peníze a energii, nebo si potlučený hrnec nechat? Používané tvrzení, že zboží je poškozené z dopravy neobstojí. Proč tedy hrnce balí do bublinkové folie a né do krabice? Asi by nemohli tvrdit že zboží se poškodilo během dopravy.
Avatar autora 13.12.2018
Dobrý den, Za poškozené zboží se upřímně omlouváme, bohužel k potlučení došlo během přepravy. Pro ostatní bychom rádi zmínili jak proběhlo řešení problému: Nabídli jsme dvě varianty řešení: Citace z emailové komunikace: 1. „Abychom celou věc co nejrychleji vyřešili, navrhuji slevu 20% z ceny výrobku. V případě že s cenou souhlasíte prosím o zaslání čísla bankovního účtu.“ 2. „V opačném případě Vám zboží obratem vyměníme za nové.“ Tzn. Zaslali bychom zboží nové - bezvadné - a původní pomačkané bychom nechali vyzvednout přepravcem formou "kus za kus". Po odsouhlasení první varianty a zaslání čísla účtu pro vrácení peněz, jsme z ceny výrobku 800 Kč s DPH vrátili 20% (=160 Kč) a platbu převedli na bankovní účet do 3 pracovních dnů. Nerozumíme proto ani argumentaci ohledně velikosti slevy ani vaší představě odesílání balíku. ...ale kdo chce psa bít, hůl si najde. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 22.8.2018
+ velký výběr
+ příznivé ceny
+ rychlé dodání

doporučuji
Avatar autora | 16.8.2018
první nákup, rychlé dodání
Avatar autora | 6.8.2018
- jedním slovem-katastrofa.

Dobírka za 938,- se z ničeho nic vyšplhala na 1.849. Na dotaz mi bylo sděleno že došlo k omylu a správné zboží je na cestě. Na druhý dotaz kdeže to zboží je,nikdo nereagoval a tudíž jsem objednávku zrušila.
Avatar autora 13.12.2018
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, plně rozumíme vašemu rozhořčení a chyba nás upřímně mrzí a omlouváme se za ni. Každá taková nepříjemnost nás sice netěší, ale posouvá naše služby dál. Chybu jsme napravili a udělali taková opatření, aby se dále neopakovala. Jen vysvětlím, že nešlo o úmysl... Skladník prostě omylem zaměnil 2 podobné objednávky, a místo xxx247 vyexpedoval xxx248 - proto ta různá cena. Co se týká "nereagování", o záměně jsme vás neprodleně informovali a také ihned odeslali správné zboží. Ještě než však mohlo dojít k jeho doručení, objednávku jste zrušila. Vaše rozhodnutí jsme plně respektovali a objednávka byla proto od počátku stornována. s pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 30.7.2018
Zboží došlo v pořádku druhý den po objednání. Z tohoto obchodu jsem objednával poprvé.
Avatar autora | 20.7.2018
+ Přestože jsem z technických důvodů nucena zboží vrátit, jsem velmi spokojená s přístupem k zákazníkům.

Avatar autora | 11.7.2018
+ rychlost

Avatar autora | 10.7.2018
+ První nákup - bez problémů