Hodnocení obchodu

4,7 596 hodnocení
5
496x
4
56x
3
27x
2
7x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.11.2019
Problémy s vracením zboží,obrovské průtahy až uplynula doba 14 dní od dodání zboží.
Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Dobrý den, bohužel, problém s vrácením není na naší straně.

 Zákazník omylem objednal 4 sady nohou (=16 ks) místo 4 ks nohou. I když informace o počtu kusů je uvedena: - v názvu produktu - v nabídce - v košíku - i v popisu zboží - celkem 5x - a ještě červeně,… vinou několikanásobné nepozornosti zákazník prostě objednal více než chtěl. Den po objednání bylo zboží doručeno a zákazník si chybu uvědomil a zaslal zboží zpět. Ani v tomto se mu však nedařilo, a opět zcela ignoroval: - instrukce od kolegy - reklamační protokol - naši stránku s kontakty - i obchodní podmínky ...a zcela neomylně zaslal zboží na úplně jinou adresu. 

Protože zboží nemohlo být doručeno, nemohli jsme jej přijmout a nemůžeme vyřídit odstoupení. Nemůžeme vrátit peníze ve chvíli, kdy nemáme zboží fyzicky. Co se týká zmíněné 14 denní lhůty, tak i tato doba je zde uváděna špatně. Kromě toho, že odstoupení nám bylo mailem doručeno 13.11. a +14 rozhodně není dnes (25.11.), tak tato uváděná doba je určená pouze jako limit pro doručení odstoupení, nikoliv pro jeho vyřízení. Odstoupení lze sice započít i před vrácením zboží, nicméně jeho dokončení, tedy vrácení peněz za objednávku, je vázáno na fyzické doručení produktu zpět, což se v tomto případě ještě nestalo. Z našeho pohledu nedošlo pochybení a zákazníkovi vycházíme maximálně vstříc: Zboží jsme zaslali přesně dle objednávky. Zboží jsme doručili do 48 hodin. Odstoupení jsme bez výhrad přijali Mailem informovali o dalším postupu. Zákazníka jsme se opakovaně pokusili telefonicky kontaktovat - neúspěšně. ačkoliv nás vzniklá situace velmi mrzí, a i přes velmi arogantní přístup ze strany zákazníka, snažíme se pro něj udělat maximum. V současné chvíli však vrácení peněz, potažmo dokončení odstoupení, zdržuje výhradně autor této zavádějící recenze. s pozdravem Onpira.cz
Z Avatar autora zdeny | 21.11.2019
Maximální spokojenost. Cena ,kvalita , rychlost dodáni(zboží dodáno následující den po objednání).
Avatar autora | 19.11.2019
+ rýchle doručenie
- tovar bol obitý a nekvalitný

Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Dobrý den, zcela rozumíme Vašemu rozhořčení a chápeme, jak nepříjemná se situace může zdát, ale jsme tu proto, abychom Vám v takovém případě pomohli a danou věc vyřešili k Vaší spokojenosti (a bez zbytečných průtahů). Zboží se snažíme maximálně obalit a zabezpečit tak, aby během jeho přepravy nedošlo k poškození, bohužel je technicky nemožné zajistit, aby každý jednotlivý přepravce (řidič) s balíčky manipuloval jako člověk a ne jako prase :-( Zavolejte nebo zamailujte na info@onpira.cz nebo +420 775 592 669, rádi Vám s řešením pomůžeme. Jen upřesním, že tyto recenze neslouží pro uplatnění reklamace a je nutné nás v případě takové události kontaktovat. Tyto recenze mají soužit jako hodnocení kvality obchodu. Nadávky na "dojebané zboží" sice reflektujeme přepravci, ale doporučujeme je směřovat raději přímo na Vaše depo, které může konkrétního řidiče (prase) potrestat a zabránit tak dalším problémům týkajících se zásilek doručovaných na Vaši adresu (a to nejen těch, které zakoupíte u nás). Recenze dopravců ještě před úplným dokončením obchodu, které navíc nemají s hodnocením samotného obchodu a zakaznické péče úplnou souvislost, mohou mystifikovat ostatní zákazníky. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 19.11.2019
+ rychlost´´ přehlednost-dobře uspořádané

Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za recenzi a budeme rádi, když se k nám budete dále vracet. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 18.11.2019
+ rychlost vyřízení objednávky
+ dobrá cena

Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za čas, který jste věnovali vyplnění recenze ! S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 14.11.2019
+ slušná cena i kvalita

Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za recenzi a budeme rádi, když se k nám budete dále vracet. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 11.11.2019
vše O.K.díky
Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za recenzi a budeme rádi, když se k nám budete dále vracet. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 7.11.2019
Spokojenost, rychlost dodání
Avatar autora | 4.11.2019
Obchod má dobré ceny, ale chýba širší sortiment. Napríklad kúpite si hrniec, ale kastról alebo misu už nie. Tie si musíte kúpiť inde, čo predražuje doručovanie.
Avatar autora | 31.10.2019
+ Rychlost vyřízení objednávky, komunikace.

Avatar autora | 30.10.2019
hrnec, který jsem objednal nebyl kvalitně zpracován, ale vše bylo v rámci reklamace vyřešeno.
Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Bohužel někdy se stane, že všechno zboží není reálné před expedicí kontrolovat. Avšak jej neřešíme reklamačně, ale obratem zasíláme zboží nové. Věříme, že Vám hrnec bude dlouho sloužit. S pozdravem Onpira.cz
HK Avatar autora Hliníkové Konštrukcie | 23.10.2019
promptná komunikácia, rýchle vybavenie objednávky, ústretový prístup
Avatar autora | 22.10.2019
+ rýchle vybavenie objednávky

žiadna
Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za recenzi a budeme rádi když se k nám budete déle vracet. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 20.10.2019
+ Rychlé vyřízení a dodání

Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za čas který jste věnovali vyplnění recenze ! S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 19.10.2019
Objednané zboží bylo doručeno velmi rychle. Takže spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za recenzi a budeme rádi když se k nám budete déle vracet. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 16.10.2019
Rychlé vyřízení zakázky
Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za čas který jste věnovali vyplnění recenze ! S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 16.10.2019
+ rychlost

Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za recenzi a budeme rádi když se k nám budete déle vracet. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 14.10.2019
+ přehlednost
+ výběr
+ ceny

Jsem spokojený, zboží mi dorazilo v pořádku a funguje jak má.
Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za čas který jste věnovali vyplnění recenze ! S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 12.10.2019
+ Omylem došel jiný rozměr, výměna byla provedena velmi ochotně a rychle

Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za recenzi. I mistr tesař se někdy utne a bohužel ani my nejsme výjimkou, proto se snažíme tyto nepříjemnosti řešit obratem. S pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 11.10.2019
+ pohodlné a rychlé
+ nezjistil jsem

Avatar autora (Administrátor) 12.12.2019
Děkujeme za recenzi a budeme rádi když se k nám budete déle vracet. S pozdravem Onpira.cz