Hodnocení obchodu

4,7 521 hodnocení
5
428x
4
52x
3
25x
2
7x
1
9x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 6.2.2019
Objednáno večer, za dva dny doručeno. Bez problémů.
Avatar autora | 28.1.2019
dobré ceny a rychlé dodání
Avatar autora | 13.1.2019
Rychlá a bezproblémová reakce a dodání objednaného zboží. Doporučuji
Avatar autora | 2.1.2019
- od 21.12.2018 -28.12.2018 po telefonických rozhovorech mi nebyly schopni dodat zboží do 28.12.2018 , které jsem nutně potřeboval

Avatar autora 15.2.2019
Dobrý den, Vaše objednávka byla vytvořena v pátek, tedy poslední pracovní den před štědrým dnem. Bohužel vzhledem k absolutnímu vytížení všech přepravců, a vzhledem k vánočním svátkům a dvěma víkendům, nemohlo být zboží doručeno dříve. Pro vyřízení jsme udělali maximum, a za nepříjemnost se upřímně omlouváme, bohužel v období vánoc je doručování nevyzpytatelné a ze strany eshopu jej není možné nijak ovlivnit. Děkujeme za pochopení.
Avatar autora | 27.12.2018
Rychle vyřízeno, zcela bez problémů.
Avatar autora | 23.12.2018
Doručení bylo bleskové, perfektní komunikace, příjemný přístup doručovatele.
Avatar autora | 20.12.2018
+ Spolehlivost
+ Přívětivá cena výrobku
+ slušná doba dodání
- Drahá doprava (120 Kč)

FM Avatar autora | 10.12.2018
Bol som milo prekvapený že český predajca ONPIRA je rýchlejší ako slovenský int.predajca (česť výnimkám)a bez akých problémov mi bol tovar doručený do 3 dní od objednávky. Vrelo odporúčam každému.
Avatar autora | 10.12.2018
Zboží mělo dle avíza dorazit 29-30.11., ale dosud (10.12.) nedorazilo.
Avatar autora 15.2.2019
Dobrý den pane Petřík, Podle trackingu: https://www.geis-group.cz/cs/sledovani-zasilky?p=02080883913 od nás balíček odcházel 29.11. a 30. 11. měl být doručován. Bohužel pro nás jako odesílatele je v podstatě nemožné rozluštit popisek přepravce který se u Vašeho balíčku objevil. "Doručit později” totiž může to znamenat, že jste balíček odmítl, nebo že jste změnil čas doručení, a nebo že vám jej nestihli doručit. Není v našich silách uhlídat všechny přepravce a všechny balíčky (zvláště pak v předvánoční době). Proto každému z našich zákazníků zasíláme sledovačí číslo zásilky a v případě, že se vyskytne problém jsme tu pro Vás, abychom s doručením pomohli, popřípadě bez problémů zaslali zboží znovu, abyste jej nemusel lovit na depu přepravce. Bohužel 14 denní ignorace balíčku a vypálení negativní recenze Vám balíček nedoručí. Zkuste pro příště zavolat nebo napsat email - rádi Vám s vyřešením problému pomůžeme - když o něm budeme vědět ;-) s pozdravem Onpira.cz
Avatar autora | 7.12.2018
+ Rychle, levně, spolehlivě

Avatar autora | 3.12.2018
+ Jediný obchod, kde jsem našla požadované zboží.
+ Rychlost dodání.

Avatar autora | 30.11.2018
+ Velmi rychlé dodání

Objednala jsem pro manžela sestry kufřík s grilováním nářadím. Zboží dorazilo velmi rychle... Objednávala jsem v sobotu a v úterý jsem měla balíček uložený na poště. Pokud sháníte krásnou grilovací sadu, tak určitě doporučuji! Krásný a velmi pevný kufřík, nářadí velmi kvalitní a všechno je pomocí suchého zipu upevněno tak, aby to v kufříku "nelítalo" ze strany na stranu. Jsem velmi spokojená.
Avatar autora 15.2.2019
Dobrý den, velmi si ceníme času, který jste si dala pro napsání této užitečné a milé recenze. Děkujeme.
Avatar autora | 27.11.2018
+ Velká výhoda je v možnosti nakoupit vše potřebná z domova.

Avatar autora | 19.11.2018
+ Obchod v pohodě - bez problému

Vázla doprava
Avatar autora | 17.11.2018
+ vše proběhlo bez problému-dodací lhůta byla dodržená
- Nevýha - není

Avatar autora | 15.11.2018
+ Dostal jsem zbozi.

Nedodrzeli termin doruceni, ktere uvadeli na webu. Bylo pro nas dulezite vse zaridit vcas. Na 2 dotazy, kde je zasilka NEZASLALI NIC. Zadna podpora, omlouva nebo kompenzace. Baleni nebylo spolehlive, nektere dily prisli jiz s zarezy.
Avatar autora 15.2.2019
Dobrý den, předně bych rád poznamenal, že zboží bylo doručeno 2. pracovní den po objednání a převzato bez výhrad. Co přesně se stalo nevíme, ale z dat co máme můžeme doložit, že: - Ve čtvrtek pan V.G. objednal. - V pátek jsme zboží expedovali, což znamená, zabalení, předání přepravci + NOTIFIKAČNÍ EMAIL + SMS. - Ve stejný den (v pátek) pan V.G. zaslal dotaz "kde je zasilka? Potrebujeme zbozi zitra na akce.", na který jsme obratem reagovali novou notifikací obsahující sledovací číslo balíčku a informaci o tom, že objednávka už je na cestě. - Další dotaz nikdy nedorazil a tak bylo zboží bez problémů doručeno 2. pracovní den po objednání. (ve čtvrtek objednal, v pondělí měl doma) ¯\_(ツ)_/¯ Omluva a kompenzace nemohla nastat. Zboží bylo doručeno včas, převzato bez výhrad a kromě této anonymní recenze neexistuje žádný vytýkací mail, telefonická stížnost ani formální dopis s reklamací. Naopak sledování zásilky říká, že vše proběhlo v naprostém pořádku: https://www.ppl.cz/main2.aspx?cls=Package&idSearch=40310143765
Avatar autora | 29.10.2018
+ Nákup v pohodlí domova
- nevím o žádné nevýhodě

Avatar autora | 22.10.2018
Super jednání po telefonu i emailu
Avatar autora | 7.10.2018
Dobry obchod.Vsem doporucuji.
Avatar autora | 7.10.2018
+ Objednávka na Slovensko prebehla bezproblémov. Ústretové jednanie, rýchle doručenie zásielky bez poškodenia. Spokojnosť. Odporúčam :)